Batiste är det världsledande varumärket inom torrschnampo och ger dig den enklaste och snabbaste vägen till fint hår – hela dagen. Batiste är hjälpen du behöver i en tidspressad vardag, så att du alltid kan se fin ut i håret– oavsett om du hann med att tvätta håret eller ej. Våra produkter gör det smidigt att se fräsh ut oavsett var du befinner dig. Håret blir lättare att styla och får mer textur och volym.

Hjärtat av alla våra produkter är en innovativ, stärkelsebaserad «no water needed»-formel. Batiste anpassar sig till hårets behov, bekämpar överflödigt fett – och bidrar till att eliminera det vid rötterna. Den ger tråkigt och livlöst hår en makeover (som det förtjänar) helt utan användnig av vatten. Bara spraya, massera och styla!

Som världsledande torrshampomärke med en produkt som varit på marknaden i över 30 år är Batite en plikttrogen producent av kvalitetsprodukter som kan användas tryggt av mijontals kunder varje dag. Alla våra produkter er kontrollerade och kvalitetstestade, och förhåller sig till alla gällande lagar och regler. Djupgående säkerhetstester och kliniska patchtester genomförs på alla produkter innan lansering. Alla våra produkter är certifierade som säkra och trygga.

VAD ÄR BATISTE DRY SHAMPOO?

Batiste Dry Shampoo är en stärkelsebaserad produkt med en unik formula som inte är beroende av vatten. Batiste ser till att du slipper fett hår, ökar fylligheten och volymen samt ger ett tråkigt och livlöst hår en välförtjänt uppfräschning. En snabb sprayning fräschar upp håret och gör det rent och fint. Med Batiste behöver du inte bekymra dig om du någon gång hoppar över hårtvätten.

ÄR BATISTE ENKELT ATT ANVÄNDA?

Javisst! Håll flaskan cirka 30 cm från hårbotten, spraya mot rötterna och massera in produkten väl med fingertopparna. Kan det bli enklare?