SÅ DÖLJER DU UTVÄXTEN

När håret börjar växa ut efter en färgning kan det antingen vara snyggt och ge en trendig och fräsch ombre-effekt, eller ge intryck av att det var länge sedan man var hos frisören.
Vi vet alla hur det känns när man går ut från frissan med nyfärgat och nyfixat hår. Den känslan är svårslagen! Det trista är att känslan kan försvinna redan efter två veckor, när färgen börjat blekna och ens naturliga hårfärg börjar synas i hårbotten. Det är inte många som har råd, eller tid, att gå till frisören varannan vecka. Som tur är finns det torrschampo.

Skjut upp färgningen
Det finns torrschampon som innehåller en gnutta färg. De finns i flera nyanser, både för ljust, brunt och mörkt hår och är perfekta för att dölja utväxten så att du kan skjuta upp frisörbesöket ett tag.
Torrschampon är toppenbra mot fett hår och fungerar dessutom bra som stylingprodukt. Genom att välja ett torrschampo som innehåller färgpigment får du en genial multiprodukt som gör håret fräscht, döljer utväxten och(!) stylar håret.