BRA ATT VETA OM TORRSCHAMPO

Torrschampo kan vara räddaren i nöden en stressig morgon eller en dålig hårdag. Det tar bort produktrester och fett och får håret att se nytvättat ut. Med ett torrschampo kan du snabbt fixa håret så att det känns fräscht – var du än råkar befinna dig för tillfället. Men det finns några saker du bör veta innan du kör igång.

Kom ihåg att… 

  • Spraya minst 30 centimeter från hårbotten. Skaka flaskan väl och spraya minst 30 centimeter från hårbotten. Då blir resultatet jämnt och du undviker att vit färg sätter sig i håret eller i hårbotten. Dela in håret i sektioner och spraya in mot hårrötterna.
  • Vänta minst 30 sekunder innan du stylar. Låt produkten dras in i håret och göra jobbet innan du sätter igång med stylingen. Borsta igenom håret för att få bort alla produktrester.
  • Tvätta håret två gånger efter användning. Om du har använt torrschampo flera dagar i rad bör du schamponera två gånger när du tvättar håret så att du får bort alla rester av produkten.
  • Hitta ett torrschampo som passar din hårfärg. Det finnas torrschampon som innehåller en gnutta färg. De är perfekta om du vill dölja utväxten efter en färgning, eller om du har väldigt mörkt hår och är rädd för att det vita pudret ska synas i hårbotten.