5 SAKER DU INTE VISSTE OM TORRSCHAMPO

För att undvika att slita på håret bör man inte tvätta det varje dag – det vet alla. Å andra sidan är det inte så kul att gå omkring med fett hår, och det är här torrschampo kommer in i bilden.
Torrschampo gör håret tjockare och ger lyster. Det drar ut fett, fukt och produktrester ur håret så att det blir rent och fint. Dessutom gör det att håret luktar rent och fräscht och känns nytvättat. Torrschampo fungerar också utmärkt som en produkt att preppa håret med. Håret blir stabilare, vilket gör det lättare att få frisyren att hålla. Torrschampo är en fantastisk produkt när du vill…

  • fräscha upp håret utan att tvätta det
  • dölja en fet hårbotten
  • matta ner håret för att ge det en ledigare look
  • sätta upp håret och ge det lite extra fasthet
  • få ett fylligare hår med mer volym

Kom ihåg att undvika följande…
När man använder torrschampo är det lätt hänt att man håller flaskan för nära håret och hårbotten när man sprayar. Det kan göra att håret får en grå ton (eller blir vitt) och det vill man självklart undvika. Därför är det viktigt att hålla flaskan minst 30 centimeter från håret när man sprayar. Därefter ska produkten masseras in i håret med fingertopparna. Sedan är det bara att borsta igenom håret och styla så är du ”good to go”.